mega888

Panduan Log Masuk & Pendaftaran Mega888

(Tutorial Langkah Demi Langkah)

Apakah Mega888?

Mega888 ialah slot dalam talian eksklusif yang mendapat lebih daripada 100,000 pemain kembali pada 2019 semasa pelancarannya yang pertama dan masih mempunyai lebih dari pada ribuan akaun berdaftar baharu setiap hari sejak 2021. Mega888 mempunyai lebih 700+ slot dan permainan dalam talian untuk dipilih dan mempunyai visual dan visual yang menakjubkan. antara muka mesra pengguna tidak hairanlah Mega888 adalah salah satu slot dalam talian yang paling terkenal dan dipercayai di Malaysia.

Bagaimana Saya Mengakses Mega888?

Mega888 boleh diakses melalui semua peranti mudah alih selagi pengguna mempunyai akses kepada WIFI, bermakna Mega888 boleh diakses di mana sahaja anda berada. ikut sahaja panduan yang kami tunjukkan nanti dan anda sepatutnya tiada masalah untuk mendaftar akaun Mega888. Jika anda ingin memuat turun Mega888 pada PC anda, terdapat cara yang berasingan untuk melakukannya.

Bagaimana untuk Mendaftar Akaun Mega888?

Langkah 1: Daftar akaun Mega888 di laman web rasmi Mega888 dengan mengklik butang di bawah

Langkah 2: Klik pada “Sertai sekarang” merah di sudut kanan seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah

Langkah 3: Isikan butiran akaun anda seperti gambar di bawah, anda hanya perlu mengisi maklumat yang disenaraikan, pastikan kata laluan baharu adalah sama dengan kata laluan pengesahan. selepas anda mengisi semua butiran teruskan dengan menekan “Ikuti”

* Nama pengguna

* kata laluan baharu

* meluluskan kata laluan

Langkah 4: Isikan butiran akaun anda seperti gambar di bawah, anda hanya perlu mengisi maklumat yang disenaraikan, pastikan anda mengisi maklumat sebenar anda. Jangan isikan sebarang maklumat palsu kerana ini akan menyalahgunakan terma dan syarat Mega888. Setelah anda mengisi semua butiran teruskan dengan menekan “Daftar”

* E-mel

* Nombor telefon

* Mata wang

* Nama penuh (Ikuti IC)

Langkah 5: Sebaik sahaja anda telah mencipta akaun Mega888 anda, kembali ke langkah 1 dan anda akan melihat bahawa Nama Pengguna dan Kata Laluan Mega888 anda kini kelihatan seperti ditunjukkan dalam imej di bawah, ID log masuk sebenarnya ditapis untuk tujuan perlindungan privasi.

Langkah 6: Isikan nama pengguna dan kata laluan anda dan anda boleh menikmati Mega888, Ketahui cara memuat turun Mega888 langkah demi langkah di sini.

Apakah yang perlu anda lakukan jika anda terlupa kata laluan anda?

Jika ahli terlupa ada akaun BK8 atau akaun Mega888 mereka sentiasa boleh menghubungi sokongan pelanggan sembang langsung terletak di sudut kanan bawah dan kami akan membalas dalam 4 minit, kami akan menghantar pautan tetapan semula kata laluan kepada anda atau menghantar kata laluan baharu kepada anda alamat e-mel yang anda isi semasa mendaftar akaun.

Ahli juga boleh menetapkan semula kata laluan mereka sendiri dengan mengklik pada pautan nama pengguna atau kata laluan yang terlupa seperti yang ditunjukkan dalam imej di bawah, dan kami akan menghantar nama pengguna dan kata laluan anda ke nombor telefon atau e-mel anda yang didaftarkan dalam masa 1 minit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.